CASA DI GEORGIO

CASA DI GEORGIO Good food makes good memories

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 562 beoordelingen
8 dec 2019 om 21:17 Het was de 1e keer dat we hier iets bestelden,maar het was een aangename verrassing met kleine extra's. Zeker aan te bevelen
7 dec 2019 om 22:46 Altijd erg tevreden over het eten. De bezorgtijd word met de keer van bestellen alleen maar langer. 2 uur later dan dat de bestelling eigenlijk had moeten arriveren
4 dec 2019 om 22:02 I’m really satisfied with the menu, service and the tasty... I recommend very much.
2 dec 2019 om 20:22 Heerlijke pasta's
29 nov 2019 om 13:02 Had laatst minder goede ervaring, daarna inmiddels toch weer 2 keer besteld en blij verrast. Op tijd bezorgd, pizza goed warm en lekker. Fijn dat er een kleine maat pizza besteld kan worden. Leuke sinterklaasattentie bij laatste bezorging.
29 nov 2019 om 10:39 Wij bestellen geregeld wat bij Casa Di Georgio. Gister een uur moeten wachten op 1 koude pizza en een pizza Chorizo waar perfect vierkante supermarkt-ham op bleek te zitten. Jammer, we worden laatste tijd vaak gebeld met: sorry de bezorger vertrekt nú
26 nov 2019 om 21:02 Pizza erg taai Bezorging 65 min ipv 18 min
25 nov 2019 om 7:27 De vriendelijke bezorger was keurig op tijd en het eten was heerlijk en in grote porties . Een voorgaande keer dat ik iets besteld heb was het ook heerlijk en keurig op tijd. Ik blijf daar zeker als klant terug komen
25 nov 2019 om 0:48 Heerlijk gegeten. De pizza was zo lekker dat ik zelfs de doos nog bijna had opgegeten geen woorden voor dit. Jammer dat jullie niet in Rotterdam bezorgen anders was ik vaste klant.
24 nov 2019 om 8:51 Meer dan 1,5 uur op mijn eten gewacht. Vervolgens koud. Vreselijk slechte ervaring.
23 nov 2019 om 20:41 Lekker en goed warm
22 nov 2019 om 23:39 Pasta’s waren weer zalig. Bezorging duurt echter wel lang. Iedere bestelling, dus niet alleen rond spitstijd.