CASA DI GEORGIO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1301 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Di Georgio. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 20:48 netjes op tijd en nette bezorger en het eten was prima
5 jun 2024 om 21:49 1 van de lekkerste pizza's die wij in tijden hebben gegeten! Echt delisioso
2 jun 2024 om 21:37 Lekker!
30 mei 2024 om 6:25 Voor afgesproken tijd bezorgd, vriendelijke bezorger. Alles lekker warm, heerlijk gegeten
29 mei 2024 om 20:45 Beste pasta die ik ooit op heb
25 mei 2024 om 21:27 Het eten was het (lange) wachten waard! Erg lekker!
24 mei 2024 om 19:12 het is gewoon goed
17 mrt 2024 om 21:03 2 maiskolven, een donut en drie plakjes stokbrood met beleg. En 10 minuten fietsafstand. Bijna 2 (!) uur wachten. En er ook met geen woord over reppen als je er dan eindelijk bent (met de auto!!) Kan écht niet. Hoe goed je eten ook is.
11 mrt 2024 om 20:34 Tegen 17.00 besteld, bezorgtijd 18.00 was er tegen 18.30. Bezorger had duidelijk veel haast.
29 feb 2024 om 10:43 Bezorging duurde veel langer dan aangegeven bij bestelling. Kwaliteit goed.
14 feb 2024 om 21:04 Hadden bezorgtijd van 19.00 uur aangegeven, maar het eten kwam pas om 20.10. We hadden Casa di Georgio gebeld en werden erg onbeschoft te woord gestaan
14 feb 2024 om 7:12 Bezorging duurde veel langer dan thuisbezorgd aangaf, eten was lauw, jammer want dit is nu de 2e keer en dat ben ik niet van ze gewend.