CASA DI GEORGIO

CASA DI GEORGIO Good food makes good memories

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1092 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Di Georgio. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 23:42 Top, alles lekker en warm bezorgd
13 aug 2022 om 20:51 Lekker gegeten
13 aug 2022 om 2:53 Precies op tijd geleverd, eten was zoals gewoonlijk top!
9 aug 2022 om 22:09 Is wel is beter geweest. Laatste tijd word steeds minder lekker
8 aug 2022 om 6:47 Broodjes zeer lekker
26 jul 2022 om 15:35 Heerlijk eten, het frietje met garnalen is zeker een aanrader. Vriendelijke bezorger!
23 jul 2022 om 21:00 Patat en groente erg lekker. Maar vlees was echt vies!
15 jul 2022 om 0:04 Kapsalon kip besteld maar zag bijna geen kip op en alleenmaar patat, 3 keer eerder besteld was erg lekker en goed, dit keer ben ik echt teleurgesteld , jammer daar ga ik niet meer bestellen
13 jul 2022 om 16:01 Eten was heel erg lekker, en bezorging snel! Zeker een aanrader
12 jul 2022 om 22:23 Zoete aardappelfriet was lauw. Watermeloen limonade smaakte niet naar watermeloen, smaakje vergeten? Was wel lekker. Dit belet me niet om hier in de toekomst toch weer te bestellen. Bezorgster was vriendelijk, bestelling bijna half uur te laat.
7 jul 2022 om 20:37 geef je klant duidelijk aan als je niet kunt leveren. bel m op
6 jul 2022 om 20:39 Hamburger was echt heerlijk en goed warm. Pizza ook lekker maar lauw. Had hamburger zonder tomaat gevraagd maar kreeg helaas met. Bezorgtijd is standaard erg lang ondanks anders vermeld staat of afgesproken is. Het lekkere eten maakt dit weer goed.