CASA DI GEORGIO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1160 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Di Georgio. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 21:54 Mooi optijd bezorgd, aardige dame kwam bezorgen. Alles lekker warm, lekker gegeten
2 feb 2023 om 19:07 The delivery girl is super sweet. The food although this time was below average :( I have ordered from this place many times and I was satisfied every time but this time the food was mediocre. Very rushly made. Of course I will order againinthefutur
29 jan 2023 om 22:29 Het eten was top. Iets aan de late kant (maar we hadden de tijd) .
28 jan 2023 om 18:01 Eten was goed maar we hadden besteld voor 19:30 uur en het was er al om 1845. Dus dat was een beetje jammer. Voor hetzelfde geld waren we nog niet thuis geweest!
24 jan 2023 om 19:40 de grote capaccio was voortreffelijk was het wachten waard
21 jan 2023 om 9:56 Bezorging kwam precies op het tijdstip dat we hadden aangevraagd. De XL carpaccio was echt groot! Vond de carpaccio wel heel dun gesneden en veel saus. De truffel pasta was echt een bommetje zoals het omschreven, veel en heel lekker! Zeker waar
19 jan 2023 om 16:41 Eten was top, geen opmerkingen daarover. Bezorging alleen te lang, waardoor wij door moesten met ons werk en daarna pas konden eten. Waardoor het dus koud en de pizza sompig was.
18 jan 2023 om 21:48 Was het wachten waard
14 jan 2023 om 11:13 Om 5 uur besteld,om 6 uur bezorgd precies op tijd..het was heerlijk…
2 jan 2023 om 6:20 Lekkers en vers. Snel en aardige bezorging .
1 jan 2023 om 16:58 Zoals altijd fantastische kwaliteit, snel bezorgd. En met oudjaarsavond een oliebol erbij, haha! Ik had er ook gratis stokbroodjes bij, maar daar zat helaas geen kruidenboter bij. Maar die gaan gewoon de vriezer in voor een andere keer! :-D Bedankt!
31 dec 2022 om 19:52 Loved the very tasty pizza! And it was delivered hot.